Hvordan koble til FTP?

Koble til FTP/SFTP

For å kunne koble til FTP/SFTP, så vil det enkleste være å laste ned en dedikert FTP-klient. Det finnes innebygde FTP klienter for både på MAC og PC, men vi anbefaler å laste ned FileZilla eller Cyberduck

Vi har laget en guide nedenfor som er basert på FileZilla på PC. MAC varianten er relativt lik.

Steg 1: Last ned Filezilla

Steg 2: Finn FTP info for din tjeneste

For å koble til din FTP tjener så må du ha en IP, brukernavn, passord og en port. Dette finner du under i dashboardet under din tjeneste.

Steg 3: Fyll inn FTP info i FileZilla

  1. Putt inn IP på vert
  2. Skriv inn brukernavn
  3. Skriv inn passord
  4. Skriv inn port
  5. Trykk på hurtigtilkobling

Da vil FileZilla sette opp en connection opp mot vår server. Som på bilde nedenfor vil du da få opp mapper i høyre kolonne. Trykk da på “webapps” for å gå til ditt webmiljø.

Ekstern e-post server

Bedriftspakken leveres med e-post server som er koblet opp mot Mailgun. Dette er noe vi setter opp for deg helt gratis. Du kan sende 10 000 e-poster per måned via serveren. 

E-post transaksjoner kan da sendes fra hvilket som helst navn fra nettstedet ditt (f.eks support@dittdomene.no). Transaksjons e-poster kan være ordre, kontaktskjemaer, glemt passord og mer. 

Spørsmål om oppsett rundt e-post?

Service og driftstavtale

En service og driftsavtale er for bedrifter som ønsker en profesjonell Wordpress partner til å bistå med å holde nettsiden oppe til dagens standard. Vår oppgave er å sørge for at alt fungerer som det skal. 

En service og driftsavtale innebærer:
– Oppdateringer av template
– Oppdateringer av plugins
– Sikkerhet
– Personvern (GDPR)
– 14 dager backup
– Dedikert e-post server
– Egen support person for din nettside

Les vilkår og betingelser for service og driftsavtale >

Spørsmål om serviceavtale?

Intern e-post server

Alle våre utviklerpakker for Wordpress leveres uten en dedikert e-post server. Det betyr at alle e-poster sendes lokalt ut fra serveroppsettet. Problemet med å ha det lokalt er at det ofte kan havne i søppelpost eller under reklame.

Derfor anbefaler vi å ta i bruk en e-post tjenester som Mailgun, Mailjet, SendGrid, Pepipost eller annet.

Spørsmål om oppsett rundt e-post?

Hva er managed hosting?

Managed hosting betyr at vi i WordpressPilot håndterer oppsett, serveroppdateringer, optimalisering, ressursbruk og brannmur av ditt dedikerte område på en server.

Vi har dette oppsettet fordi du og ditt team skal kunne ha fokus på utvikling og ikke styre med feil på maskinvare, sikkerhetsoppdateringer og nettverksproblemer.

Vår oppgave er da å sørge for at din nettside er oppe og kjører 100% året rundt uten problemer.

Spørsmål om managed hosting?