Service og driftsavtale

Service og driftsavtale

Ofte har man ikke tid til å sørge for at nettsiden er oppdatert til dagens standard. Dette betyr at man kan være utsatt for både angrep og tregere nettside. Det kan være derfor være lurt å ha en service og driftsavtale hos oss. Avtalen løper månedlig på kr 999 ink moms. Vi har beskrevet nedenfor hva en service og driftsavtale dekker. Les nøye hva denne avtaler dekker og ikke dekker.

WordPress, template og plugins

En gang i måneden går vi inn å oppdaterer og fikser det som skal til for å kjøre en sikker og rask WordPress side. Dette innebærer da hovedfunksjonene til WordPress, templaten og plugins. 

Support, rådgivning og veiledning

Man kan kontakte vårt support team 365 dager i året. Vi svarer primært mellom kl 08-16. Har du spørsmål rundt WordPress, webhotell eller annet, så må du bare ta kontakt med oss. Alle kunder som har en service og driftsavtale vil få en fast rådgiver som bistår på e-post.

Backup

For at du og din bedrift skal sove trygt om natta, så er det flott å vite at det tas backup av din nettside hver dag. En backup holdes i 7 dager i vår skyløsning. Man kan utvide til 14 dager om dette er ønskelig. Ta kontakt med oss for pris. Om man ønsker å hente tilbake en backup, så er det bare å ta kontakt med vårt support team.

Sikkerhet

Vi garanterer at nettsiden din er sikker hos oss. Vi oppdaterer kontinuerlig vår brannmur for at nettsiden din skal være trygg. Hver nettside har en custom brannmur som vi tilpasser etter hva slags trafikk som er nødvendig skal komme inn. Du kan lese mer om vår brannmur her.

GDPR – Personvern

Vi sørger for at dataen som samles inn er kryptert og tilgjengelig for de som besøker nettstedet ditt. Det er din plikt å ha en personvernerklæring på nettsiden. Ønsker du at vi skal bistå rundt din personvernerklæring, så ta gjerne kontakt med oss.

Hva dekker ikke en service og driftsavtale

Sist oppdatert: November 2021