Optimalisere WordPress

Vi gjør WordPress siden din rask igjen

Synes du at nettsiden din bruker for lang tid på å laste inn? Da mister du nok sannsynligvis en del kunder fordi de ikke orker å vente. Du må da gjøre noen tiltak som sørger for at du leverer det folk forventer. 

Hva slags optimalisering tilbyr vi?

Servernivå – Apache / NginX

Vi har kompetanse rundt serveroppsett og konfigurasjon. Her kan vi gå inn og se på hva som kan forbedres hvis mulig og gi veiledning. 

Database Cleanup

En WordPress database har ofte mange utbrukte tabeller og kolonner. Den blir fullere og fullere, som betyr at den også blir tregere. Derfor må man rydde opp i den iblandt.

Komprimering av kode

Ved å komprimere koden, så vil dette ofte føre til en stor forbedring rundt nettstedets hastighet og gi bedre brukeropplevelse. Spesielt også om du har lite båndbredde tilgjengelig.

Cache

Cache er et reservert lagringssted som samler midlertidige data for å hjelpe din nettside til å laste raskere. Er ikke cache satt opp riktig, så mister man mye hastighet.

Bilder

Store bilder spiser fort opp din nettside. Både i forhold til lagringskapasitet, men også hvor lang tid en nettside bruker på å laste. Derfor viktig å komprimere bilder ned til en størrelse hvor den ikke mister sin kvalitet.

Rådgivning

Det er ikke alltid så lett å vite hva man skal gjøre for å optimalisere nettsiden din. Derfor tilbyr vi veiledning og rådgivning rundt dette. 

Ønsker du en gratis analyse av nettsiden din?

Optimalisere WordPress

Kontakt oss for pris

Pakken for deg som trenger hjelp med å fjerne sikkerhetshull, virus eller bare optimalisere hastighet.

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss, så svarer vi så raskt vi kan!