WordPress utvikling

Vi kan bistå med WordPress utvikling

Har du allerede en WordPress side eller ønsker du å få utviklet en? Vi kan hjelpe deg både med design, funksjoner og utvikling av nettside. Her er det vårt byrå selskap Pixel Studio som står for prosjektledelse av WordPress utvikling. 

Hva er egentlig en god nettside?

For å utvikle en god nettside, så er det viktig å forstå hva slags behov eller problemstilling kunden din har når den lander på nettsiden. Derfor skal man alltid ha fokus på hvor man ønsker å føre kunden med en kjøpsreise. Har man en gjennomtenkt kjøpsreise samt en rask nettside, så vil du se at bounce raten går kraftig ned. Som igjen vil føre til mer salg.

Ofte stilte spørsmål

Det er mange som lurer på hva en nettside koster eller hva en funksjon vil ha som prisestimat. Vi har besvart disse spørsmålene her. 

For å kunne estimere hva en nettside koster, så pleier vi å ha en workshop. Her finner vi ut med dere hva omfanget er. Utarbeider en kravspesifikasjon og et hierarki. Dette gir da et timeantall for utviklingen.

Vi pleier å lage en timebank med en buffer, så du som kunde alltid vet hva det maksimalet timeantallet blir. En kravspesifikasjon blir utarbeidet, så man er enige om hva scopet er.

Normalt pleier det å ta maksimalt 3-6 måneder å utvikle en god nettside. Dette avhenger helt av hvor stor nettsiden er og hvor mange funksjoner som skal på plass. Grunnen til at det ofte tar lengre tid er fordi man ikke har planlagt godt nok i starten.

Vi ønsker alltid at kunden skal kunne endre på nettsiden selv, så vi anbefaler ofte å utvikle i Elementor. Dette gjør at drift etter overtagelse blir enklere både for oss og du som kunde.

Hvorfor anvende oss for nettsideutvikling?

Fokus på relasjon mellom dere og kunden

Evnen til å forstå hva slags behov kunden har og legge til rette for dette med god kommunikasjon.

Kjøpsreise

Hva er det viktigste at kunden ser når de lander på nettsiden? Her bruker man cirka 3 sekunder på å avgjøre hvor man ønsker å trykke seg videre. 

Less is more

Når det kommer til design, så er vi veldig glad i at det ikke er for mye av det gode. Dette gjør at opplevelsen blir bedre.

Fokus på brukervennlighet

Det skal alltid være lett å finne det man søker. Bruker kunden masse tid på finne en ting, så har du mistet kunden.

Lynrask nettside

Vi bygger alle våre nettsider for optimal ytelse. Uansett om du har den hos oss eller en annen leverandør.

Hvem er dere?

Nettsiden skal få frem deres merkevare og identitet. Kunden skal vite hvem dere er og hva dere står for.

Vil du vite mer om nettsideutvikling?

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss, så svarer vi så raskt vi kan!